Samenwerking kinderfysiotherapie

We willen onze maatschappelijke functie als kinderopvangorganisatie verbreden. Daarbij is het voor de hand liggend dat we samenwerking zoeken met andere organisaties, in dit geval met kinderfysiotherapie.

 

Op 2 oktober, start onze samenwerking met Kinderfysiotherapie M en M. Mieke van Dam & Muriel Rosendaal. Door middel van het aanbieden van een gratis baby en kids inloopspreekuur willen we extra service verlenen aan onze eigen klanten maar ook aan kinderen (0 t/m 12 jaar) van buiten onze organisatie, dus voor iedereen toegankelijk. Eventuele behandelingen worden door de zorgverzekeraar vergoed.

 

Waarmee kunt u terecht?

Met alle vragen over de ontwikkeling van uw baby, zoals bijvoorbeeld afvlakkingen van het hoofdje, voorkeurshoudingen, te sterke of slappe baby's, slaapproblemen, onrust en baby's met specifieke aandoeningen. Wanneer de kinderen groter worden kunt u bijvoorbeeld denken aan problemen in de motoriek, senso- motorische problemen, problemen met beweeglijkheid van gewrichten,  schrijfproblemen, ADHD/DCD. Uiteraard is dit slechts een greep uit de mogelijkheden. welke vraag u ook heeft over uw baby of uw kind, wij denken met u mee!

Heeft uw kind behandeling nodig dan kan dit gecombineerd worden met de aanwezigheid van uw kind bij ons kindercentrum.

Het inloopspreekuur is iedere eerste dinsdag van de maand van 16.00 - 17.30 uur en vindt plaats in de pauzeruimte van de medewerkers. (Bij de BSO-ingang)


 

image/jpeg