Vervoersregeling

Vervoer naar de basisschool (VSO) of vanaf de basisschool naar onze buitenschoolse opvang regelt Royal Kids Home voor u. Onze eigen medewerkers halen uw kind op met de auto's van Royalkids. Op een veilige manier: onze medewerkers die de kinderen vervoeren, krijgen instructies over het veilig vervoer van kinderen. Deze instructies liggen ook ter inzage in de auto en bevatten de volgende info:

  • Het ophaalschema (namen van scholen, schooltijden en te rijden routes).
  • Veilig instappen.
  • Veilig in de stoelen plaatsen van de kinderen en gebruik van veiligheidsgordels en autozitjes.
  • Procedure wanneer kinderen niet aanwezig zijn.
  • Gecertificeerde EHBO-doos.


Vervoer vanaf school buiten Zuidplas/Capelle ad IJssel/Nesselande

Wij kunnen uw kind ophalen bij alle basisscholen in de gemeente Zuidplas, Capelle aan den IJssel en Nesselande. Zit uw kind in een andere gemeente op school, dan proberen we tot een passende oplossing te komen.

 

NIEUW: vanaf januari 2013 is er een mogelijkheid om kinderen rechtstreeks van hun woonadres op te halen en weer thuis te brengen.

Dit geldt zowel voor de dagopvang als de BSO. Ophalen kan tussen 07.00 en 08.30 uur en thuis brengen tussen 17.30 en 19.00 uur. Uiteraard rijden we korte routes tussen Royal Kids Home en het thuisadres zodat de transfertijd zo kort mogelijk is. Wilt u meer informatie of uw kind aanmelden neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoon.