Zwangergym

image/jpeg

Zwangergym.nl verzorgt lessen in Rotterdam, Krimpen, Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel. Zwangere en net bevallen dames kunnen bij ons terecht voor cursussen zwangergym, doula begeleiding, prive-zwangerschapsbegeleiding, postnatale gym en de cursus babymassage.

Zwangergym is een relaxte en toch sportieve manier als voorbereiding op de lichamelijke en geestelijke topprestatie die een bevalling is.

De cursus Zwangergym bestaat uit praktische informatie, spierverstevigende en specifiek zwangerschapsgerelateerde oefeningen zoals bekkenbodem-training ademhalings- en ontspanningsoefeningen en perstechnieken. De bewegingen in de cursus zijn gebaseerd op Pilates , ze worden uitgevoerd op rustige muziek. Een vast onderdeel van de cursus is de partnerles waarin aandacht wordt besteed aan de partner en zijn of haar beleving en rol tijdens de bevalling.

De cursus bestaat uit 7 lessen voor de bevalling (incl de partnerles) en een terugkomles (de 8e les) na de bevalling samen met de kindjes. Tijdens de 8e les wisselen we ervaringen uit over de bevalling en zijn er thema’s als herstel na de bevalling, het slaapgedrag van de baby en (borst)voeding.

De cursus Zwangergym wordt gegeven op diverse locaties van Royal Kids Home.

Voor 8 lessen is de prijs € 125,-.

Voor meer informatie en aanmelden:                       

Anita van der Zee
06-18191511
www.zwangergym.nl
www.facebook.com/zwangergym.nl