Buitenschoolse opvang 4   13 jaar
Swoosh2
Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Royal Kids Home voorziet kinderen na schooltijd van een veilige en ontspannende omgeving. Hier worden de verplichte schoolactiviteiten doorbroken door een omgeving te bieden waar ruimte is voor ontspanning en plezier. De tijd dat de kinderen bij ons zijn, wordt gezien als ‘vrije tijd’. Het deelnemen aan georganiseerde activiteiten, zoals een spel of knutselwerk wordt dus niet verplicht, maar wel gestimuleerd. Er wordt rekening gehouden met de leeftijdsfase waarin het kind zich bevindt. Aandacht voor de persoonlijke behoeften en de ontwikkeling van het kind staan hierbij centraal.

Dagprogramma

Er is een vast dagprogramma waarbij we beginnen met een rustmoment door met elkaar fruit te eten en te drinken. Hierbij is er ruimte voor ieder kind om zijn verhaal te doen. Na het tafelmoment kunnen de kinderen een keuze maken uit een dagactiviteit, vrij spel of bij mooi weer buitenspelen.

Mentoren

Op de buitenschoolse opvang streven we naar zoveel mogelijk vaste pedagogisch medewerkers op de groep. Zij hebben allemaal hun eigen mentorkinderen. De mentoren zijn een vast en vertrouwd aanspreekpunt voor de ouders en kinderen. Zo zorgen we voor een veilige basis. Ook tijdens schoolvakanties zijn de kinderen welkom. Er wordt dan een speciaal dagprogramma verzorgd.

Inschrijven

Klik hier om je kind(eren) in te schrijven voor de kinderopvang.

Achtergrond skyline Achtergrond skyline mobiel

©Royal Kids Home 2023 - Alle Rechten Voorbehouden  |  Algemene Voorwaarden |  Privacyverklaring  |  Cookies