Groen
Groen van Prinsterer

Capelle aan den IJssel

Groen van Prinsterer is een Christelijk kindcentrum gevestigd in basisschool de Groen van Prinsterer in Capelle aan den IJssel. Onze locatie is voorzien van een peuterspeelgroep en een buitenschoolse opvang.

In ons kindcentrum staat de persoonlijke ontwikkeling van het kind centraal. Wij bieden de kinderen uitdaging, een stimulerende leeromgeving en liefdevolle zorg. Bij ons kunt u terecht voor deskundige en betrokken opvang.  Door de nauwe samenwerking met basisschool de Groen van Prinsterer zorgen wij voor een doorgaande lijn in de zorg en ontwikkeling van uw kind.

Praktische informatie
Openingstijden

Onze reguliere openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 07:30 – 18:00 uur.

Groepen

1 peuterspeelgroep

  • De Groene Vlinder, VE groep voor kinderen van 2 – 4 jaar

1 groep buitenschoolse opvang (inclusief voorschoolse opvang)

  • De Groen, voor kinderen van 4 – 13 jaar
LRK-nummers
  • KDV 239645522
  • BSO 872096993

Locatiemanager

Roosmarijn Brussé

Ons adres

Ericaplein 11
2906 CG Capelle a/d IJssel

06 – 50 44 55 01

groencapelle@royalkidshome.nl

Wennen

Wij vinden het belangrijk dat een kindje de tijd krijgt om bij ons te komen wennen. Dit gaat altijd in overleg met de ouders.
Er wordt ruim de tijd genomen voor de eerste kennismaking en gewenning. Meer informatie over de wenprocedure kunt u lezen in ons werkplan.

Thema's

Bij Royal Kids Home wordt er gewerkt met thema’s (bijvoorbeeld herfst of ‘op wereldreis’). Deze thema’s worden samengesteld in overleg met de basisschool waarin de locatie gevestigd is. Het thema varieert per seizoen en geeft kleur en inhoud aan de activiteiten die er met de kinderen worden gedaan. Door steeds nieuwe thema’s aan de orde te laten komen worden variëteit, originaliteit en creativiteit binnen de kindercentra gerealiseerd. De kinderen krijgen hierdoor steeds nieuw materiaal en activiteiten aangeboden waardoor hun ‘wereld’ wordt vergroot. Het streven is om door middel van de activiteiten alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren.

Achtergrond skyline Achtergrond skyline mobiel

©Royal Kids Home 2023 - Alle Rechten Voorbehouden  |  Algemene Voorwaarden |  Privacyverklaring  |  Cookies