Horizon lijstersingel
Horizon Lijstersingel

Capelle aan den IJssel

Horizon Lijstersingel staat voor kwaliteit, plezier en veiligheid voor uw kind. Wij bieden een stimulerende omgeving en liefdevolle zorg en dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Ieder kind is uniek en waardevol en verdient de beste zorg en aandacht.

Op het IKC Horizon locatie Lijstersingel bieden we leuke en leerzame activiteiten aan de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een speelse manier de wereld om zich heen leren ontdekken.

BSO en Peuterspeelgroep Royal Kids Home vormt een IKC samen met basisschool Horizon locatie Lijstersingel.

Praktische informatie
Openingstijden

Onze reguliere openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 07:00 – 19:00 uur.

Groepen

1 peuterspeelgroep

  • Het Koolmeesje, VE groep voor kinderen van 2 – 4 jaar

1 groep buitenschoolse opvang (inclusief voorschoolse opvang)

  • De Reiger, voor kinderen van 4 – 12 jaar
LRK-nummers
  • KDV 178609717
  • BSO 252868894

Locatiemanager

Noemi Deelen

Ons adres

Lijstersingel 22
2902 JD Capelle aan den IJssel

06 82 04 13 81

lijstersingel@royalkidshome.nl

Wennen

Wij vinden het belangrijk dat een kindje de tijd krijgt om bij ons te komen wennen. Dit gaat altijd in overleg met de ouders. Er wordt ruim de tijd genomen voor de eerste kennismaking en gewenning. Meer informatie over de wenprocedure kunt u lezen in ons werkplan.

Thema's

Bij Royal Kids Home wordt er gewerkt met thema’s (bijvoorbeeld herfst of ‘op wereldreis’). Deze thema’s worden samengesteld in overleg met de basisschool waarin de locatie gevestigd is. Het thema varieert per seizoen en geeft kleur en inhoud aan de activiteiten die er met de kinderen worden gedaan. Door steeds nieuwe thema’s aan de orde te laten komen worden variëteit, originaliteit en creativiteit binnen de kindercentra gerealiseerd. De kinderen krijgen hierdoor steeds nieuw materiaal en activiteiten aangeboden waardoor hun ‘wereld’ wordt vergroot. Het streven is om door middel van de activiteiten alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren.

Achtergrond skyline Achtergrond skyline mobiel

©Royal Kids Home 2023 - Alle Rechten Voorbehouden  |  Algemene Voorwaarden |  Privacyverklaring  |  Cookies