Lageweg
Lageweg

Krimpenerwaard

Bij Royal Kids Home Lageweg kan uw kind terecht voor de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang. Vanaf 2 jaar kan uw kind op vaste dagdelen komen spelen bij de peuterspeelgroep. Dit biedt uw kind de mogelijkheid om in een andere omgeving op ontdekking uit te gaan en het leert omgaan met leeftijdgenootjes. Spelenderwijs wordt uw peuter voorbereid op het basisonderwijs.

Op de vrolijke en actieve buitenschoolse opvang krijgen de kinderen de ruimte om te ontspannen en bij te komen van de schooldag. We werken met thema’s waarop de activiteiten worden afgestemd. Ook gaan we, als het kan, iedere dag met de kinderen naar buiten.

Royal Kids Home Lageweg vormt een integraal kindcentrum met Christelijke basisschool de Koningin Julianaschool in Ouderkerk aan den IJssel.

Praktische informatie
Openingstijden
  • PSG: Ma t/m do van 08:30 – 12:30 uur
  • BSO Ma t/m do van 07:30 – 08:30 uur en van 14:00 – 18:00 uur
Groepen

1 peuterspeelgroep

  • De Kroontjes, VE groep voor kinderen van 2 – 4 jaar

1 groep buitenschoolse opvang

  • De Lageweg, voor kinderen van 4 – 12 jaar
LRK-nummers
  • PSG 112020197
  • BSO 156042113

Locatiemanager

Hilde Imminga

Ons adres

Hoge Molenwerf 1
2935 CB Ouderkerk a/d IJssel

06 - 51 10 48 57

lageweg@royalkidshome.nl

Wennen

Wij vinden het belangrijk dat een kind de tijd krijgt om bij ons te komen wennen. Dit gaat altijd in overleg met de ouders. Er wordt ruim de tijd genomen voor de eerste kennismaking en gewenning. Meer informatie over de wenprocedure kunt u lezen in ons werkplan.

Thema's

Bij Royal Kids Home wordt er gewerkt met thema’s (bijvoorbeeld herfst of ‘op wereldreis’).  Het thema varieert per seizoen en geeft kleur en inhoud aan de activiteiten die er met de kinderen worden gedaan. Door steeds nieuwe thema’s aan de orde te laten komen, realiseren we variëteit, originaliteit en creativiteit binnen de kindercentra. De kinderen krijgen hierdoor steeds nieuw materiaal en activiteiten aangeboden waardoor hun ‘wereld’ wordt vergroot. Het streven is om door middel van de activiteiten alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren.

Achtergrond skyline Achtergrond skyline mobiel

©Royal Kids Home 2023 - Alle Rechten Voorbehouden  |  Algemene Voorwaarden |  Privacyverklaring  |  Cookies